Club & leden

De wielertoeristenclub Hand in Hand Vlijtingen bestaat sinds 1971. Van oorspronkelijk een "handvol" fanatieke fietsers is de club gegroeid tot meer dan 60 leden.
Meer details over de club vindt u in het menu rechts op deze pagina.

U heeft zin om met ons mee te doen of lid van de club te worden?

Vraag dan hier via email naar de voorwaarden.Rolands kleiner fietser 

Informatie over de club en zijn leden


VZW
De wielertoeristenclub Hand in Hand Vlijtingen is een vereniging zonder winstoogmerk in overeenstemming met de wet van 27 juni 1921. De club is open voor iedereen die graag in groepsverband wenst te fietsen en die bovendien aan de statuten van de club voldoet, zoals te vinden in het recente Huishoudelijk Reglement

Doe mee!
Fietsen in verband met onze club houdt in dat men zo veel mogelijk aan de weekelijkse clubritten deelneemt en zich daarvoor aan een van de drie bestaande ploegen aansluit.

Gezelligheid
Behalve uitvoering van en deelname aan "fietsactiviteiten" houdt de club eens per jaar het Jaarlijks Clubfeest, waar tegen extra betaling voor eten en drank de kampioenen en de laureaten van het afgelopen seizoen worden gehuldigd.

Lidmaatschap
Lid van onze club kan alleen worden wie zich officieel bij het bestuur aanmeldt, de jaarlijkse bijdrage betaalt en - als gevolg - van de Vlaamse Wielrijdersbond (VWB) een vergunning heeft ontvangen.


VWB logo
SPONSORS - SPONSORS - SPONSORS
CRELAN SPACER ROGIERS SPACER JANSSEN-MARRES SPACER VIS FACTORIJ SPACER MHEERCAFE SPACER WIJNMAGAZIJN
SPONSORS - SPONSORS - SPONSORS

spacer 10 px high